Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

28 July 2010

aku nk gak!!!











kali ni mengisahkan tentang kehendak manusia....manusia selalu memikirkan kehendak dr keperluan terutama dr segi membeli sesuatu barang or membuat sesuatu perkara...
kita slalu pentingkan kehendak dr keperluan..nafsu terlalu byk terhadap kehendak berbanding keperluan...

ermmmmm begitu juga aku...skrg aku byk pendamkan apa yg aku inginkan...sekarang blajar beli mana yg perlu je...kadang2 sgt menyakitkan ati....pernah juga terfikir rasa mcm nk putar balik masa tu bersama seseorang yg slalu memenuhi kehendak hati aku n berusaha belikan apa yg aku inginkan to syg dia dah jadi suami org....time tu sume best apa aku nk sume dpt...xpenah kecewa skali pon..wlpn ayat utk meminta sesuatu tu juz bunga2...hahaha dia pandai memahami...tp semua tu xlama...bertuah sape yg jadi wife dia skrg....mst setiap kali dia pulang dr outstation akan belikan sesuatu utk wife dia,...tu lah tabiat dia time dgn aku dulu....npe aku tolak cinta dia ewh???hahaha gler lah...
tp best klu semua tu terjadi lagi.....hahaha cmne aku bleh pk smpi mcm nie skali ewh???

skrg sedih apa yang aku nk kena usaha sndri....sungguh xsuka....skrg byk lpskn kehendak utk memenuhi keperluan....sediiihhhhh.....:(
ntah ble la nk mcm nie....cmne la klu dh kawen nnt ewh???lagi trok kot...beli yg mana perlu je..nk plak klu suami je yg kje....huuurrrrmmmmmm sure lah xkan dpt apa yg aku nk...tu yg xsuka tu...better ada duit sendiri dr minta kat suami...btol x???aku nk kje tp family srh dok umah plak...pasni xdpt lah nk ikot imej up-to-date....huhuhu
tambah plak dh ada anak nnt...lagilah...oh xdpt aku bayangkan...melainkan suami aku tu baik hati nk penuhi keinginan aku....tp xyah lah nk berharap....huhuhuhu t sakit hati je.....

apa yg aku rasa skrg nk beli sume yg aku nk sblm aku kawen nie...termasuk baju kebaya tu dgn buat rambut....aku nk gak....kena marah pon xpe...jnji aku puas ati....hati btol2 sakit nie selagi xdpt...aku nk highlight rambut gak......teringin sblm jadi hak milik sah nie.....nk gak!!!!!!

No comments: