Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

12 July 2010

my feel..





apa yg aku rasa yer skrg...macam2 ada...suka,duka,sakit,pedih...ermmmm mcm2 lagi lah...btl ke apa yg dia bgtau aku..knp br skrg dia muncul???knp ble aku dh bahagia dgn org lain br dia muncul...npe tidak time aku terlalu mengharap yg dia akan pulang kembali dlm hati aku...di saat aku sudah buang segala kenangan bersama....wlpn aku sukar time utk lupakan sumenya...arrrggghhhhhhhhh....jgn ada kan kembali perasaan tu...even dia "cinta pertama" aku...mcm mana dia bleh dpt no br aku???apa maksud dia tggu dia lg 3bln???ohhh ttiiiddaaakkkk apa plak ujian kali nie..sesungguhnya aku xkuat utk hadapi...yg berlalu biarkan berlalu..jgn lah tros ganggu aku..sesungguhnya aku xkuat utk hadapi...mmg aku terlalu sygkan dia,tp tu dulu....klu btol dia sygkan aku knp dia tglkan aku..smpi aku sakit pon dia xkisah..ble aku dh nk ada masa dpn dgn org lain br dia muncul....oh sungguh menyakitkan...knp sumenya harus terjadi....seddiihhh teramat...:(
panggilan yg aku terima smlm menghantui aku skrg....suara dia still terbayang2....merayu dan menangis utk aku kembali pdnya....tp aku diam je tanpa bg respon kat dia..adakah aku pon harap akan bersama dgn dia???
ya Allah kuatkan lah semangat aku nie...jgn biarkan aku buat kptsn yg salah...aku xsanggup nk lukakan hati insan lain yg dh sygkan aku....knp dia muncul??? buat kamu "sesungguhnya aku dh lupakan cinta kita setelah kamu pergi tanpa menjelaskan segalanya....dan aku harap jgn ganggu aku utk bersama dgn masa dpn aku,kerna masa depan aku terlalu sayangkan aku...." tentang arwah emak aku itu perjanjian antara kamu dgn dia...lgpon kamu dh kecewakan emak sy time dia dpt tau sy sakit aritu....emak yg bg semangat utk lupakan kamu....tlglah...bahagialah kamu dgn pilihan keluarga kamu skrg...dia yg layak bersama kamu...aku hanyalah sandaran...jgn sakiti pilihan family kamu itu kerna dia xbersalah...cubalah cintakan dia...kesian dia....tlglah....jgn "bercerai" sbb insan seperti sy....sy bkn sempurna....tempoh 8bln dh ckp utk kamu cuba knl dan bahagia dgn wife kamu.....dan dlm tempoh tu juga sy dh berjaya lupakan segala kenangan kita....wlpn dh mcm2 perkara kita buat bersama..tp tu dlu...skrg sume tu dh ilang..tlg jgn paksa sy utk cintai n terima kamu....sy still igt kata2 terakhir kamu " sy sygkan kamu tp kita xbleh bersama" kata2 tu dh ckp utk sy benci kamu....sy doakan awak akn terima wife kamu seadanya...cerai bkn bleh selesaikan segalanya....utk pengetahuan kamu sy akan menjadi milik org lain...dan sy arap kamu terima kenyataan ini..."ANTARA KITA HANYALAH KENANGAN SILAM"....doakan sy BAHAGIA dgn MASA DEPAN sy....tempoh 3bln yg awk berikan utk sy adlh sia2 mungkin time tu sy dah jadi isteri org...tlg lah sy merayu biarkan sy bahagia....terimalah kehidupan awk skrg k???tolong LUPAKAN sy..sy merayu.....:( u hurt me so much...n i hate u every second....buang segalanya termasuk tiket wayang kita or apa2 mengenai diri sy...sy tau awk bleh...kamu adalah KENANGAN SILAM sy.....dan sy xakan TERIMA kamu kembali....i'm so sorry....

No comments: