Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

05 July 2010

my prince charming...


















ermmm....rs terlalu awl utk sume nie...knl pon xlama..jmp pon blom lg....tp adakah dia yg aku cari selama nie???kwn2 aku pon pelik dgn kptsn yg aku buat nie...dlu org lain skrg org lain..huhuhu aku cuma mampu berkata dah jodoh...hahaha selagi kita blom ada ikatan yg sah dgn sape2 kita mampu buat kptsn yg terbaik utk diri kita kan??aslkan jgn tersalah pilihan sudah coz t sukar utk kitaberpatah ke blkg...bak kata org tua2 nyesal kemudian tiada gunanya.... so aku xnk jd mcm tu...yg membuatkan aku fall in love dgn mamat nie sbb dia berbeza dgn sume lelaki yg aku knl...cara dia take care aku n lyn aku mmg best lah...hahaha sesuai..mybe sbb dia dh matang kot...siyes wat masa nie aku mmg xpenah xpercaya kat dia..xmcm dgn bf sblm nie asyik nk gado je..pastu kongkong life aku...aku xsuka..nk g mana pon nk bgtau even pon nk g kedai sblh..hahaha mcm bodoh je kan??setelah aku knlkan dia pd family aku nnt pd 17/07/2010 nie,aku arap dialah SYURGA aku....dan aku xsalah membuat pilihan utk bersama dia.....to mohd faiz sy arap awk bleh jg sy sebaik mungkin n menjadi lelaki yg bertanggungjawab k coz awk yg sy pilih utk jadikan pasangan sy seumur hidup...wahh!!! mcm xcayer aku bleh luahkan kat blog nie...hehehe apa pon nie sume lahir dr hati yg tulus.....tiada paksaan....sy rs kamulah putera impian sy yg sy tggu.....sy sgt2 syg kamu.....♥♥♥

No comments: