Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

16 July 2010

P.E.N.A.N.T.I.A.N.






wahhhhh!!! arini begitu semangat aku bgn pg sehingga smpi ke ofis awal....huhuhu aku pon xtau npe??tp yg pastinya apa yg aku nantikan tu akan berakhir arini...ermmmmmm sblm ni hanya jmp dlm phone je...tp arini aku akan berjumpa dia....:) psl hati nie xyah ckp lah berbunga2..hahahaha sehinggakan mak tam aku perasan dan bertanya kat aku:-

mak tam: jd ke faiz dtg arini???pkl bpe dan dgn sape??

tyra: jd lah....mybe smpi ptg nnt kot....dia dtg berdua dgn kwn dia...npe mak tam???

mak tam: xde apa..nk mkn mlm kat umah x???klu nk t mak tam masakkan....

tyra: xyah lah mak tam.....mybe mkn kat luar kot dgn ayah n mama...hehehe
k la tyra g kje dlu.....:D

dlm perjalanan g kje mmg senyum je lah...smpi kazen aku pon perli aku la..org lain pon nk jmp bf gak tp xde lah mcm ko nie...hahaha....aku pon jwb yer lah org lain tu cinta jarak dkt aku ni jarak jauh..so mestilah xcited....hehehe
smpi je ofis,PA boss tanya aku....:-

TT: tyra,arini faiz amik ewh????(sambil tersenyum).....

tyra: a'ah kak..tp xtau lah pkl bpe smpi...ni pon xbgn lg....mlm td dia ada kje....klu smpi mlm sy blk dgn kazen sy lah...xkan nk dok ofis smpi pkl 8pm kot...hehehe

TT: yer gak kan???xpe jnji slmt smpi...jauh tu.....:)

tyra: moga slmt lah.....:)

gle lah.....aura yg xpenah aku rasa...hahaha aku arap semuanya selamat n aku xsabar nk spent time bersama.....hargai masa yg ada nnt...hehehe





1 comment:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

ololo....sweetnya... yela, x pernah jumpa kan, mestila excited!!! haha²...sabar yer tyra..
Lalalala♪♫♥