Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

07 July 2010

percutian...






setelah hampir 7thn xblk lubuk,buat kptsn menghadiri majlis perkahwinan kawan sek aku d felda lubuk merbau..terlalu byk perubahan yg berlaku...aku gerak ke sana menaiki keretapi...igtkan best naik keretapi ni tp sebaliknya aku muntah...hahaha pening kepala..klakar sgt..nasib ada sepupu aku yg take care aku..smpi sana tros siap2 g majlis knduri tersebut...mmg bestlah time g knduri tu rs mcm artis coz org kg sume tgk aku n aye..hahaha mybe kami free hair kot pastu aye pki t-shirt n suar je...xpenah dbuat org...hahahaha apa pon mmg best..nak plak jmp scandal lama...(own)....xbyk perubahan pd diri dia...tp tu cinta zaman sekolah kan...abis tu lepak umah kawan2..cite2...best sgt2...pastu bw aye n darren p mkn ABC..suasana kat felda tu dh mcm kat pekan baru,indonesia....hehehe semuanya murah2 so bleh mkn apa jer...xmcm KL....huhuhu
percutian yg best wlpn masa tu singkat....:D

No comments: