Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

06 July 2010

sweet cousin











nilah topik yg best bg aku...tentang sepupu aku..hehehe kami sentiasa bekerjasama n saling berahsia antara 1 sama lain tanpa pengetahuan org tua..baik punyer cover...org tua igt kami ni sume baik2...hahaha tp smpi saat ni apa yg kami rahsiakan blom terkantoi...pandai kan...:)
barulah sepupu yg terbaik namanya...tp tu sume cter lama...skrg sume dh dewasa masing2 dah ada life n komitmen..so byk manfaat waktu cuti bersama org yg tersayang...hahaha
dlm family aku paling rapat dgn alg yanie coz dia nie lah pakar perunding imej n nasihat aku...huhuhu mmg best lah klu kuar shopping dgn dia...hahaha tp start dah ada 2 org puteri nie aktiviti kami slow lah...kuar pon ble perlu je...huhuhu
pastu aku rapat dgn darren hafiz...dia ni je yg bleh bw kami jln2...hahaha cian kat dia...tp nk wat cmne dia yg baik nk bw kami jln2...hahaha pastu aku rapat dgn tunang dia....idzliana(aye)...dia ni sepupu sebelah arwah ayah aku...kami rapat dr sek men lg...time ni lah dia knl dgn darren hafiz..xsangka hbgn cinta mereka kekal...bangga la...hehehe tggu nk mkn nasi minyak dorg je nie....hehehe 3org nie lah sepupu yg slalu ada time aku ssh n senang...thanks sume....i love u all forever n ever till i died.....♥♥♥

No comments: