Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

24 December 2010

-LUNCH TIME-





bosan la u all~~
hehehehe
arini nk celoteh pasal "lunch"

( ^________^)

tepat jam 12.30pm emo n ofismate g lunch kat alamanda..
dah alang2 g alamanda tu emo bli la shawl~~hahahaha
ada je nak bli kan???xleh tgk tangan tu xpegang beg plastik....wawawawa
lepas jln2 n bli shawl kami berlima (emo,fyqa,zimah,ayu n yana)

(yana,ayu,fyqa,emo n zimah)


melangkah ke huruf "M"....
( i'm lovin it)

(mcd alamanda yg sentiasa sesak time ari jumaat)

sementara nak tggu turn emo, sempat lagi emo take pic...hehehe
biasalah pic di mana2..yg pnting xkacau org~~

ni plak aksi2 ofismate emo sementara nak tggu makanan yg emo n zimah beli sampai
kita layan jap pic diorg~~
hehehehe

(yana & ayu)

masing2 phone di tangan...cuba teka dorg buat apa???
lalalala emo rasa yana lyn fb (bb time)
ayu plak tgh layan sms ngan tunang dia~~hehehehe btol x????
cuma pic emo,fyqa n zimah je xde...
xsempat nk amik....=)

ok meal dah sampai!!!!!!!
sudah semestinya emo amik set ayam greng spicy medium set air milo~~

\(^________^)/


hajat dihati nak regular,tp regular xde tpaksa amik spicy~~cian kat ayu sbb belikan dia set burger
mac chicken.....sowie ayu=(
t repeat lain ewh???
hukhukhuk
nasib xmengidam......wawawawa
kalau x jenuh nak jawab kat tunang dia.....=)
ayu mmg suka ayam tp xtau plak xkisah ayam apa perisa pon jnji ayam~~
alhamdulillah layan meal ni smpi abis....
kenyang sudah.....=D
jom balik~~
nanti mak tiri cari.....hahahaha












No comments: