Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

21 March 2011

~ Tutti Fruitti ~


biasa dengar x nama tu???
bg emo first time..hehehe
terjebak pon sebab BFF emo yg kenalkan sape lagi klu bukan fyqa n titutita,
mula2 rasa macam pelik~~
tapi bila dah rasa sangat sedaaap!!!
mesti cuba tau u all...
kalau kat area bangi nie kedai dia kat deret kedai baru menghala ke fasa 4 tambahan~~
hehehe

nielah bnda tu..=D

nie la mesin ice cream yogurt tu
u all bleh pilih nk perisa apa~~

nie la dia...
harga dia ikot kg/rm
kalau mcm nie rm15++
tapi sedaaappp tau...

licin babe!!!

masing2 tgh layan tutti fruitti..<3<3<3


so tunggu apalagi u all sume kena g try k???
jgn jadi mcm emo dah la..ketagih~~
hukhuk
agak2 kat perlis nanti ada x "tutti fruitti" nie...hakhak

4 comments:

diba said...

nak try la nti..
mahei x?yg ko mbik ni besar ke cup die?

Titu Tita said...

no camera please, i tgh makan ni :D

fyQaweeQa said...

nyummmyyyy!

princessEmo faiz said...

diba: sederhana tu..yg besar kaler hijau.. aku punya rm16.50 je...hehehe

TT: biasalah artis mcm u mmg ssh nk amik gmbr~~

fyqa: yuuummmmyyyy tooo...