Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

11 April 2011

Hang Out Time

 08/04/2011 jam 7.00pm emo telah meninggalkan perkarangan rumah pusaka emo,
menuju ke kamdar di saujana impian,kajang bersama kawan2 emo,
iaitu cimaa,ain & ikin..
tujuan utama emo n rakan ke sana adalah ingin meneman mereka mencari kain utk dibuat baju tema kawen katanye..hajat dihati nak "window shopping" je, lastly terjebak skali...adoi!!!
hati emo dah terpaut kat kain pulcadot pink nie...lama sudah mengidam akhirnya dapat gak~~

niela kain tu..xsabar nk tgk hasilnya..hehehe

setelah penat mencari kain, emo n yg lain bergerak menuju ke pekan kajang,
mereka mengidam nak makan sate kajang..
sesampai saja disana kami sempat bergambar sblm order makan...hikhik



sorila fon murah...hehehe pic xbape nk chantik!!!

setelah puas bergambar emo n kawan2 tros pergi ke kaunter utk order...
kawan2 emo order sate,emo je makan bihun sup sebab kurang suka sate...hehehe
dah setel order kami pon cari tempat duduk yg selesa n strategik..
xsmpi bpe minit sate dah sampai...=D
emo punya hidangan je lmbt skit..jom layan pic~~







  apabila perot dah kenyang, mood nak karok tros xjadi..
destinasi seterusnya menuju ke "downtown the mines"
teruja kot sampai kat sana,...besar n xlarat nak jalan!!
nasib baik emo pakai "selipar jepun" je...=D
cian kat kawan emo yg pakai "heel"...
banyak gak la yg borong dalam elektrik kejap ada kejap xde tu...hehehe
thanks la u all ajak emo kuar nie..best sgt2...
nanti kita g lagi ewh???
tapi pastikan time tu dah gaji $$$$ la..... (^___________^)V

No comments: