Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

03 October 2013

New Image




haiii sume rasanya terlalu lama emo menyepikan diri dalam dunia blog nie..al maklum la bz dgn hal umah tangga dan juga bisness yg emo buat secara kecil2an...
dah nama pon suri rumah, so bila duduk rumah nie terasa bosan..jalan terbaik adalah memikirkan mcm mana nk tambah pendapatan family..
so dengan minat dan usaha yg ada dalam diri emo nie, emo pon join produk shaklee n buat pastri n cake secara kecil2an.. feed-back dia sgt lah mengujakan...
dr 2angka pendapatan tu, kini menjadi kepada 3angka...hope lepas nie ley le cecah ke 4angka plak..amin..:)

nie la bisnes yg emo tgh buat sekarang nie...













so kalau ada sesiapa yg berminat nk beli produk shaklee or nak jadi ahli boley la pm/wassap/wechat sy 017-488 2771 (tyra)

dan kepada sesiapa yg berminat nk order cake ke or pastri yg lain pon boley terutama yg berada d sekitar kedah & perlis ;)

No comments: